Ponylandstræner

Ponylandstræner

Lars Trier Kjøller – Ponylandstræner i Springning
Lars Trier Kjøller

Lars har med stor succes arbejdet med at uddanne og udvikle ryttere og springheste i løbet af de sidste 15 år. Lars har selv stor erfaring på konkurrencebanerne, og er exam. berider. Nu er han klar til at udvikle og styrke den danske ponyspringning som landstræner.

Vision : ”Jeg vil gøre meget ud af, at have en god dialog og kommunikation med alle de dygtige trænere vi har herhjemme. I samarbejde med elite- og talentchef Lars Nørgård Pedersen skal vi nu udarbejde en plan for det fremtidige arbejde.”

God erfaring med unge ryttere
Den daglige træning på rideklubben Toldstedgård Springcenter sker med henblik på uddannelse af elever til både nationale og internationale stævner. Her har Lars haft god succes med blandt andet pony- og juniorryttere, der har deltaget ved Europamesterskabet og Nordisk Mesterskab.

Landstrænerens opgave
Ponylandstræneren skal sammen med de øvrige landstrænere og elitechefen være primus motor for den fremtidige talentudvikling inden for ridesporten. Landstræneren skal varetage samlinger for bruttohold og talentsamlinger og medvirke til at udarbejde træningsplaner og stævneplaner for rytterne i bruttogruppen i samarbejde med forældre og private trænere. – Derudover skal ponylandstræneren udtage landshold til NM, EM og internationale stævner samt optræde som holdleder ved udvalgte stævner.

Ponylandstræner - Lars trier Kjøller