Vi tilbyder > Tilridning/uddannelse

Tilridning/uddannelse

jkRoyal Butterfly

Ridning & tilridning af ponyer og heste tilbydes

Tilridning:  Hos LK Equestrian tager vi alle slags heste i tilridning. Til en normal tilridning beregner vi 4-8 uger, alt efter hvordan hesten er modtagelig for tilridningen og uddannelsesforløbet. Hesten behøver på ingen måde at være forberedt. Det er dog en god ide at have vaccinationerne i orden, og ligeledes kan det anbefales at lade en hestedyrlæge/hestetandlæge kontrollere hestens tænder og fjerne eventuelle ulvetænder m.m.

Tilridning koster 4000 kr. + moms

Hest i ridning: Hos LK Equestrian tager vi heste i ridning som mangler uddannelse/videreuddannelse, stævne erfaring, uddannelse med salg for øje eller hvis der er opstået et problem med din hest, som du gerne vil have løst?. Hos Lk Equestrian uddanner og videreuddanner vi alle typer af heste – både spring, dressur & hunter. Vi kan tilbyde at gøre det på følgende måder:

Konkurrence rytter Janni S. Christensen:                                                         4000 kr. + moms

Beriderelev Katja Riberholdt:                                                                               4000 kr. + moms

Uddannede berider & ponylandstræner Lars Trier Kjøller:                            5000 kr. + moms

Al uddannelse af hestene bliver fortaget under opsyn og vejledning af Lars Trier Kjøller. Under uddannelsen af hesten vil rytterne får undervisning 2-3 gange i ugen.

OBS: Stævner, dyrlæge & smed er ikke omfattet af prisen – derudover gør vi opmærksom på at alle heste opstaldes og trænes for ejers egen risiko, det er derfor vigtigt selv at sørge for at have hesten forsikret i det omfang man ønsker det. Vi understreger at LK EQUESTRIAN har ingen forsikring, der dækker hvis hesten kommer til skade under opholdet.